Vragen? Bel of mail ons

W.Bongers
Siloreparaties
Radioweg 15
5844 AA Stevensbeek

Tel. 0485 381 219

Siloreiniging

Tank – en siloreiniging

De kwaliteitseisen van uw silo zijn in de loop der jaren aangescherpt. Zo ook op het gebied van siloreiniging en de kwaliteitseisen van het veevoer. Dit is één van de redenen om uw silo of tank regelmatig goed te reinigen met water, want het simpelweg schoonvegen van uw silo is niet meer voldoende.

 

Reinig uw silo grondig om condens, schimmel en vuiligheid te voorkomen

Door condens kan de binnenkant van uw silo vuil worden waar het voer zich vervolgens aan vast hecht. Hierdoor loopt u ook het risico dat er stofresten achterblijven in uw silo. Deze kunnen gaan schimmelen en dat mag niet gebeuren.

 

Om er zeker van te zijn dat uw silo of tank goed wordt gereinigd, hebben wij ons eigen reinigingsapparatuur ontwikkeld. Wij reinigen uw silo namelijk vanaf de bovenkant. Bovenop uw silo of tank wordt een (afsluitbaar) aansluitstuk gemonteerd. Hierop kunnen wij onze reinigingsapparatuur aansluiten. Vervolgens wordt uw silo onder grote druk gereinigd en is deze snel weer klaar voor gebruik. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat er voor een siloreiniging een grote hoeveelheid water beschikbaar moet zijn. Wij zorgen voor de rest.

 

Wilt u meer informatie over siloreiniging?

Wilt u meer informatie over siloreiniging? Of heeft u een silo die gereinigd moet worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, of bel direct via 0485-381 219.