Vragen? Bel of mail ons

W.Bongers
Siloreparaties
Radioweg 15
5844 AA Stevensbeek

Tel. 0485 381 219

Over W. Bongers Siloreparaties

W. Bongers Siloreparatie begon in 1992 met de reparatie van silo’s: parttime en zonder eigen materieel. Naarmate onze ervaring groeide zagen wij dat de standaard vulbochten van de silo’s niet voldeden aan de kwaliteit waar onze klanten om vroegen. Hierom besloten wij om onze eigen vulbochten te gaan produceren. Zo hadden we immers de kwaliteit zelf in de hand. Al snel werd ons productportfolio uitgebreid met vulleidingen, vijzels en later werden de diensten siloreiniging en het reinigen van tanks opgenomen.

 

Onze producten en diensten hadden succes. Ons bedrijf groeide gestaag en al snel waren enkele dagen in de week niet meer genoeg om de alsmaar groeiende vraag van onze klanten te kunnen bijbenen. Hierom investeerden wij later in een eigen vrachtwagen met hoogwerker. Het was toen dat wij constateerden dat ons organisatie was uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf: W. Bongers Siloreparatie V.O.F. was geboren.

 

Wij kennen onze klanten persoonlijk

Inmiddels is ons productportfolio uitgebreid met bijvoorbeeld hamermolens, schijvenmolens, graanreinigers, elevators en doorrijdconstructies. Ook is onze werkplaats uitgebreid waardoor wij onze eigen producten kunnen ontwikkelen.

 

Door de jaren heen hebben wij veel bedrijven mogen helpen. Niet in alleen in Nederland, maar ook in België en zelfs Duitsland. Toch kennen wij al onze klanten persoonlijk. Dat is namelijk het voordeel van een relatief klein bedrijf. Zo willen we het ook graag houden.

 

Wilt u meer informatie over W. Bongers Siloreparatie, onze producten en onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website, of direct via 0485-381 219.